divendres, 9 de novembre del 2012

I tant si podem! Comença la campanya electoral, marcada per la reivindicació dels drets socials i el dret a decidir

 

 

ICV-EUiA Rubí inicia la campanya, marcada els primers dies per la convocatòria de vaga general el 14-N. La lluita contra les retallades i la protecció dels serveis públics seran les prioritats de la coalició, que defensa també el dret del poble català a decidir sobre el seu futur

Ahir al vespre es va donar el tret de sortida a la campanya electoral del 25-N. Una campanya "històrica", tant pel debat nacional que ha de portar Catalunya a decidir sobre el seu futur; com pel model de serveis públics i drets socials que es construirà.
Amb el lema "...I tant si podem!", ICV-EUiA planteja una campanya "de proximitat, amb la intenció de parlar amb la ciutadania i escoltar les seves procupacions i propostes", com va explicar Francesc Hinojosa, membre de l'executiva d'ICV Rubí.
Martín Pretel, d'EUiA Rubí, apuntava la importància dels moviments socials en aquesta campanya: "Fem propostes basades en les inquietuds de la ciutadania, que s'expressa a través de diferents entitats".
Així, la campanya se centrarà durant aquests dies en la convocatòria de vaga general del 14-N (a la qual la coalició s'hi ha sumat), i també en la lluita contra la Reforma Laboral, la recollida de signatures per aconseguir la Dació en Pagament o la lluita contra la pobresa.
ICV-EUiA ha resumit les principals propostes del seu programa en aquestes 30 prioritats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada